Om området

Kommandantens Gaard er beliggende i det blomstrende Islands Brygge på Amager – tæt på både natur og byliv. Således er Rådhuspladsen kun få minutter væk på cykel, og meget længere tager det ikke at nå ud til områdets store åndehuller – Christianshavn og Amager Fælled. Kommandantens Gaard er bygget i 2006 på Ny Tøjhusgrunden, hvor militæret tidligere holdt til. Uniformerne er nu væk og i stedet er der de seneste 10-15 år skudt mange moderne boligkomplekser op heriblandt altså Kommandantens Gaard.

Islands Brygge var tidligere et rigtigt arbejderkvarter med masser af industri og en meget aktiv havn. Aktivitet er der stadig masser af i havnen i dag, men af den mere rekreative slags. Med Havneparken som det helt store samlingspunkt har Islands Brygge et af Københavns mest attraktive og benyttede grønne områder, hvor især Havnebadet er et stort trækplaster om sommeren.

Transport

Når det gælder transport er Kommandantens Gaard også centralt placeret. Flere buslinier har stoppested lige udenfor bygningen, Islands Brygge metrostation er fem minutters gang væk, og får dig til Kgs. Nytorv eller Fields på cirka fem minutter. Udover Langebro, så er Bryggen også forbundet til Sjælland af Bryggebroen - den meget benyttede cykel- og gangbro.

Shopping

Gider du ikke at tage cyklen eller bilen til de store shopping centre, så er nabolaget omkring Kommandantens Gaard også leveringsdygtig i næsten alt. Her finder du et godt udvalg af dagligvarebutikker, specialvarebutikker, restauranter, take away stedet og caféer, og så har vi også både apotek, bibliotek og fitness center. For de mindste er der også flere dejlige legepladser tæt på.

Områdekort

Med kortet ovenfor kan området ses i fugleperspektiv. Brug musen eller navigationspilene (øverst til venstre) til at panorere til venstre, højre, op og ned for at se områder uden for skærmen. Brug skyderen til at zoome ind og ud, eller brug tasterne + og -.

Vælg mellem kort- eller satellit-visning ved brug af knappen øverst til højre på kortet.

Street View (gadevisning)

Med Street View ovenfor kan du "gå en tur" i området og se, hvordan omgivelserne er - hvor langt der er til nærmeste café, supermarked, busstop m.m. Med kortet kan venner og familier, som måske bor langt væk, se hvor vi bor og vores omgivelser.
 
Har du lyst, kan du selv præge street view ved at lægge egne favoritfotos ind via Google - så vil dine fotos kunne vælges som alternativer, når andre klikker sig rundt her.